Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Dortmundstraat 6R bedrijfsruimte in DEVENTER
Gelegen op een prachtige zichtlocatie kunnen wij in dit schitterende nieuwbouwproject 'De Kade' te Deventer een bedrijfsunit (HOEKUNIT nummer 14 met 3 parkeerplaatsen) te koop aanbieden. Een mooie hoekunit geschikt voor eigen gebruik of voor de verhuur. Het project wordt momenteel gebouwd tussen twee gerenommeerde autobedrijven op korte afstand van Woonboulevard De Snipperling en kenmerkt zich door een fraaie architectuur en geweldige buitenruimtes.

Unit 14 (Dortmundstraat 6R) | aantal parkeerplaatsen: 3 (indexnummers: 56, 57, 58) | opp. begane grond (BVO): 85 m² | opp. verdieping (BVO) 85 m².

In aanvulling op de basis opleverstaat (zoals omschreven in de technische omschrijving van de verkoopbrochure) wordt deze bedrijfsunit voorzien van loze slangen ten behoeve van vloerverwarming.

De bestemming kent vele mogelijkheden (o.a. Detailhandel Volumineus). Laat u vooral door ons informeren of het door u gewenste gebruik op deze locatie mogelijk is.

De bouw van dit project wordt verzorgd door bouwbedrijf Bouwvallei B.V. uit Ede en is op dit moment gestart. De oplevering wordt verwacht in het derde of vierde kwartaal van dit jaar.

Bedrijfsverzamelgebouw 'De Kade'

- Perfect bereikbaar
- Gelegen op een prachtige zichtlocatie
- Nabij Woonboulevard De Snipperling
- Eigen architectuur
- Parkeergelegenheid voor de deur
- Prima ontsluiting van het gebouw
- Uitstekend materiaalgebruik
- Goede isolatiewaarden

Door de zeer aansprekende en bijzondere architectuur, samen met de prima ligging van dit gebouw, verzekert u zich van een fantastische werkplek en locatie van uw bedrijf. Door de duidelijke herkenbaarheid zal het voor uw klanten geen probleem zijn uw bedrijf te vinden. Neem daarbij de perfecte ligging op het bedrijventerrein 'Kloosterlanden' en u heeft de plek gevonden voor uw bedrijf. Kortom ook hier is nagedacht over het optimale gebruik van uw ruimte in dit bedrijfsverzamelgebouw.

De bedrijfsunits worden onderdeel van de op te richten Vereniging van Eigenaren. De weg om de units wordt eigendom van de VVE.

De verkoopprijs is exclusief BTW en exclusief notariskosten voor de eigendomsoverdracht. Deze komen voor rekening van koper. Aangezien de bedrijfsunit nog niet in gebruik is genomen, is er over de koopsom geen overdrachtsbelasting verschuldigd.
+ Lees meer ›249.000 v.o.n.
Bedrijfsoppervlakte: 170 m2Totaal oppervlakte: 170 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 13 Foto's