Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Elspeterweg 65E kantoorruimte in UDDEL
Een zelfstandige kantoorruimte van 195 m² in dit MODERNE en LUXE afgewerkte kantoorgebouw is een visitekaartje voor elk bedrijf. Gesitueerd op de 1e etage. Een unieke combinatie van zeer hoogwaardige afwerking, oog voor duurzaamheid en een landelijke locatie.

Ligging:
Het kantoorgebouw bevindt zich aan de doorgaande weg van Uddel naar Elspeet. Binnen tien minuten bent u bij de op- en afrit van de A1, afrit Kootwijk en de A28. Het gebouw bevindt zich in de entree van een bedrijventerrein waarvan de bouw reeds is gestart.

Indeling:
Middels de voordeur (elektrisch slot) komt u in de centrale hal. Vanuit hier kunt u met een trapopgang naar de eerste verdieping. Op de eerste verdieping krijgt u toegang tot drie kantoorruimtes, een vergaderruimte, kantine en twee toiletten. De kantoorruimtes zijn afgescheiden met moderne glaswanden. De kantine beschikt over een luxe keuken incl. cooker, koelkast, diepvries, combi oven en een afwasmachine. De kantine is voorzien van een vaste kastenwand.

Vloeroppervlakte:
De totale oppervlakte van de kantoorruimte (incl. gedeelde entree) bedraagt ca. 195 m².

Voorzieningen:
Deze kantoorruimte is van vele gemakken voorzien: Klimaatbeheersing per ruimte (verwarming/koeling) via energiezuinig VRF Systeem (Lucht/Lucht Warmtepomp), LED-verlichting, glasvezel, brandblusinstallatie, systeemplafonds, patchkast en diverse UTP aansluitingen, buitenverlichting via inlite systeem en een alarminstallatie.

Algemeen:
Bouwjaar 2019. Hoogwaardig gebouwd met luxe materialen en duurzame installaties (gasloos).

Bestemming:
Enkelbestemming Bedrijventerrein , bedrijf tot en met categorie 3.1.

Huurperiode:
In overleg.

Huurbetaling:
Per maand/kwartaal vooruit.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Overige condities:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder. Het gehuurde dient op zondagen gesloten te zijn.

Aanvaarding:
In overleg.
+ Lees meer ›99 per m² / jaar
Kantooroppervlakte: 195 m2Totaal oppervlakte: 195 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 31 Foto's
Plattegrond
360 °
Video