Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Haanschotenstraat 4 winkelruimte in BARNEVELD
Deze winkelruimte met een oppervlakte van ca. 87 m², gelegen in een drukke aanloopstraat naar het centrum van Barneveld, biedt een ideale locatie voor ondernemers. Met een pantry, toilet, opslagruimte en spreekkamer is deze ruimte veelzijdig en geschikt voor verschillende doeleinden. Daarnaast heeft de winkelruimte een A++ als energielabel! Populaire publiekstrekkers zoals de HEMA, Wibra en Choco & Zo zijn op korte afstand gelegen. Het Gowthorpeplein is naast de deur, daardoor is er voldoende betaalde
parkeergelegenheid aanwezig. Kortom, een ideale (werk)plek!

Ligging
De winkelruimte is gelegen aan een aanloopstraat van de hoofdwinkelstraat. Gezien de ligging tussen het grote parkeerterrein en de hoofdwinkelstraat heeft deze winkelruimte veel aan- en doorloop van mensen.

Indeling
Winkelruimte met achterin een pantry, spreekkamer, opslagruimte en toilet.

Vloeroppervlakte
De totale vloeroppervlakte bedraagt ca. 87 m².

Voorzieningen
- Systeemplafond met verlichting
- CV-ketel en radiatoren
- Pantry met spoelbak en boiler
- Toilet met fontein

Algemeen
Bouwjaar 1993 | Energielabel A++

Bestemming
Enkelbestemming Gemengd, bestemd voor detailhandel en dienstverlening. Huurder dient zelf onderzoek te doen of vestiging van zijn bedrijf is toegestaan. Het volledige bestemmingsplan is op aanvraag beschikbaar.

Huurperiode
In overleg.

Huurbetaling
Per maand/kwartaal vooruit.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.

Aanvaarding
In overleg.
+ Lees meer ›165 per m² / jaar
Winkeloppervlakte: 87 m2Totaal oppervlakte: 87 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 10 Foto's
Plattegrond