VERHUURD
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht VERHUURD Hanzeweg 35S bedrijfsruimte in BARNEVELD
Een ruime bedrijfshal met bedrijfsruimte op de begane grond en verdieping en kantoorruimte op de verdieping. Gunstige vrije hoogte (4,6 m) en maar liefst vier eigen parkeerplaatsen. De totale vloeroppervlakte bedraagt ca. 435 m². Daarnaast is het gunstig gelegen op industrieterrein De Harselaar, nabij de op- en afritten van de snelweg A1.

Ligging
Gelegen op industrieterrein De Harselaar, nabij de op- en afritten van de snelweg A1, welke een directe aansluiting heeft op de snelweg A30. De 4 eigen parkeerplaatsen liggen recht tegenover het object.

Indeling
Begane grond: entree/loopdeur, meterkast, overheaddeur (afm. 4 x 4,3 meter), bedrijfsruimte met een vrije hoogte van 4,6 meter welke is voorzien van een trapopgang aan achterzijde. 1e verdieping: Achterzijde is in gebruik als magazijn , grote vide/sparing ten behoeve van het hijsen van goederen. Voorzijde met kantine, kantoor en spreekkamer met allen airco unit. Toiletgroep.

Vloeroppervlakte
Begane grond: ca. 225 m²
Eerste verdieping: ca. 208 m²
Vrije hoogte begane grond van ca. 4,6 meter.

Voorzieningen
LED-verlichting, luchtleidingen, dak doorvoer t.b.v. afzuiging en goede elektrische installatie (meterkast met 3x80A). Alarm-/deurbediening op afstand. Kantine is uitgerust met een keuken voorzien van een koelkast, oven, kookplaat en vaatwasser. Kantoorruimte voorzien van wand- en vloerafwerking, airco units en systeemplafonds met led panelen.

Algemeen
Bouwjaar 2008
Energielabel: A+

Bestemming
Enkelbestemming Bedrijventerrein, bestemd voor bedrijven van categorie 2 tot en met categorie 3.2

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder. Het gehuurde dient op zondagen gesloten te zijn voor publiek, derden en genodigden.

Aanvaarding
In overleg
+ Lees meer ›79 per m² / jaar
Bedrijfsoppervlakte: 325 m2Kantooroppervlakte: 110 m2Totaal oppervlakte: 435 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 33 Foto's
Plattegrond
360 °