VERKOCHT
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht VERKOCHT Livingstonestraat 45 bedrijfsruimte in BARNEVELD
Een vrijstaand bedrijfsgebouw welke voor meerdere doeleinden geschikt is! Het bedrijfsgebouw beschikt over pantry, toilet, goederenlift, 4 eigen parkeerplaatsen en een ruime verdieping. Het bedrijfsgebouw is gelegen nabij het levendige centrum van Barneveld, waardoor vele voorzieningen op korte afstand zijn te bereiken. Daarnaast betreft het een perceelgrootte van maar liefst 593 m² en een enkelbestemming bedrijventerrein, kortom voldoende mogelijkheden qua gebruik of voor verdere bebouwing/ontwikkeling(evt. een inpandige bedrijfwoning)!

Ligging
Het vrijstaande bedrijfsgebouw ligt nabij het centrum van Barneveld. Alle voorzieningen zoals: supermarkt, winkels, restaurants e.d. zijn goed te bereiken. Bij het bedrijfsgebouw behoren 4 eigen parkeerplaatsen. Daarnaast bevindt u zich binnen 10 minuten op de snelwegen A30 en A1.

Indeling
Entrée aan de voorzijde of via de zij ingang van het bedrijfsgebouw. Begane grond met pantry, toilet, goederenlift, berging en trapopgang naar de verdieping. Verdieping biedt toegang tot de goederenlift en beschikt over veel daglicht middels de dakramen.

Vloeroppervlakte
Begane grond: 138 m²
Verdieping: 114 m²
Vrije hoogte: 2,66 meter

Voorzieningen
• Ruim voorterrein met 4 eigen parkeerplaatsen
• Tl-verlichting
• Goederenlift
• Pantry
• Toilet
• Houten/kunststof kozijnen
• Enkel/dubbelglas
• Verwarming middels radiatoren.

Algemeen
Bouwjaar 1965. Het bedrijfsgebouw is door de jaren heen gerenoveerd.

Bestemming
Enkelbestemming Bedrijf – 2. Er is een verzoek ingediend voor het realiseren van een nieuw bedrijfsgebouw met een bedrijfswoning op de verdieping of voor de realisatie van een bedrijfswoning op de huidige verdieping. De gemeente Barneveld staat hier niet onwelwillend tegenover.

Aanvaarding
In overleg.
+ Lees meer ›439.000 k.k.
Bedrijfsoppervlakte: 252 m2Totaal oppervlakte: 252 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 37 Foto's
Plattegrond
360 °
Video