VERKOCHT
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht VERKOCHT Nijverheidsweg 19 bedrijfsruimte in BARNEVELD
Dit multifunctionele bedrijfscomplex (deels verhuurd) is gelegen op het centrale bedrijventerrein Harselaar-West op een perceel van maar liefst 5.076 m². Dit bedrijfscomplex bestaat uit twee vrijstaande bedrijfspanden met een totale vloeroppervlakte van ruim 2.150 m² en een ruim verhard buitenterrein. Dit biedt voldoende mogelijkheden qua gebruik of voor verdere bebouwing/ontwikkeling. Beide bedrijfspanden zijn voorzien van een voldoende bedrijfsruimte met overheaddeuren, kantoorruimten, vergaderruimten en een kantine. De locatie is uitstekend bereikbaar door ligging nabij de op- en afritten van de snelwegen A1 en A30!

LIGGING
Het bedrijfscomplex is uitstekend bereikbaar via de snelwegen A1 (Amersfoort – Apeldoorn) en de A30 (Barneveld-Ede). Daarnaast is het bedrijfscomplex gelegen op bedrijventerrein Harselaar-West.

INDELING
Twee separaat bedrijfsruimten met een ruim verhard buitenterrein waardoor er voldoende manoeuvreruimte aanwezig is. Beide bedrijfs-/ magazijnruimten beschikken over diverse overheaddeuren en een hoogte van 6,25 meter. Nijverheidsweg 19 beschikt over negen ruime kantoorruimten, een grote kantine incl. keuken, drie toiletgroepen en twee pantry’s. Daarnaast heeft de bedrijfs-/ magazijnruimte een totale oppervlakte van ca. 930 m² incl. entresolopslag op de verdieping. Nijverheidsweg 19A is verhuurd en beschikt over kantoorruimten, een toilet en een royale kantineruimte. Daarnaast heeft de bedrijfs-/ magazijnruimte een totale oppervlakte van ca. 345 m² excl. entresolopslag op de verdieping.

VLOEROPPERVLAKTE NIJVERHEIDSWEG 19
Bedrijfsruimte b.g.: ca. 800 m²
Bedrijfsruimte verdieping: ca. 320 m²
Kantoorruimte b.g.: ca. 225 m²
Kantoorruimte verdieping: ca. 305 m²

VLOEROPPERVLAKTE NIJVERHEIDSWEG 19A
Bedrijfsruimte b.g.: ca. 350 m²
Bedrijfsruimte verdieping: ca. 50 m² (excl. entresol en kantoorkamer welke eigendom zijn van huurder)
Kantoorruimte b.g.: ca. 50 m²

VOORZIENINGEN
De bedrijfs-/magazijnruimten van beide panden beschikken over de volgende voorzieningen: Overheaddeuren, lichtstraten, elektrapunten en ventilatoren.
De diverse kantoorruimten aan Nijverheidsweg 19 beschikken over de volgende voorzieningen: LED-verlichting, diverse airco’s voor verwarming en verkoeling, systeemplafond en draai-/ kiepramen.
De diverse kantoorruimten aan Nijverheidsweg 19A beschikken over de volgende voorzieningen: Inbouwspots, airco voor verwarming en verkoeling en diverse elektrapunten.

Nijverheidsweg 19: Energielabel B

BOUWJAAR
Nijverheidsweg 19 --> 1991 | Nijverheidsweg 19A --> 1993

BESTEMMING
Enkelbestemming Bedrijventerrein, bestemd voor bedrijven van categorie 2 - 4.2. Het perceel biedt voldoende ontwikkelings- en bebouwingsmogelijkheden.

AANVAARDING
In overleg.
+ Lees meer ›3.700.000 k.k.
Bedrijfsoppervlakte: 1520 m2Kantooroppervlakte: 580 m2Totaal oppervlakte: 2100 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 93 Foto's
Plattegrond
360 °
Video