VERHUURD
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht VERHUURD Smitspol 14H bedrijfsruimte in Nijkerk
Uniek aanbod, een prachtige bedrijfsunit met maar liefst 5 parkeerplaatsen aan Smitspol 14H te Nijkerk! De bedrijfsunit is instap klaar en beschikt over de volgende voorzieningen: keuken, toilet, verwarming, airco’s, verlichting, elektra, visgraatvloer en 40 zonnepanelen! De combinatie met bedrijfs- en kantoorruimte sluit perfect aan. Het is daarnaast mogelijk om een laadpaal te realiseren op de parkeerplaats. Logistiek gezien is het bedrijfsverzamelgebouw uitstekend gelegen, de op- en afritten van de A28 zijn op een kilometer afstand te bereiken.

Ligging
Bedrijventerrein Arkervaart is gelegen pal langs de snelweg A28 (Utrecht – Groningen). Het bedrijfsgebouw ligt op steenworpafstand van de op- en afrit 9, parallel aan de Berencamperweg. Een perfecte zichtlocatie langs een drukke, doorgaande weg.

Indeling
Toegang middels elektrisch bedienbare overheaddeur en separate loopdeur. Middels trapopgang naar de eerste verdieping welke beschikt over een keuken en twee airco’s.

Vloeroppervlakte
Begane grond: 100 m² BVO
Eerste verdieping: 100 m² BVO

Voorzieningen
• Meterkast met basis elektrische installatie.
• Verlichting door de gehele bedrijfsunit
• Aparte entree op de begane grond
• Keuken incl. vaatwasser en close-in boiler
• Geïsoleerde voorzetwanden op de verdieping
• Airco en verwarming op de verdieping
• Loze leiding naar de parkeerplaats voor het realiseren van een laadpaal
• Elektrisch bedienbare overheaddeur en een separate loopdeur.
• 5 eigen parkeerplaatsen
• De bedrijfsunit is voorzien van 40 zonnepanelen die naar verwachting meer opleveren dan dat het werkelijk verbruik zal zijn. Het deel dat wordt opgewekt zal tegen een laag tarief aan huurder worden geleverd.

Bestemming
Bestemd voor bedrijven tot en met categorie 4.2.

Huurperiode
In overleg.

Huurbetaling
Per maand/kwartaal vooruit.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder. Voor de terug levering van elektriciteit zullen huurder en verhuurder aanvullende afspraken.

Aanvaarding
In overleg.
+ Lees meer ›1.495 per maand
Bedrijfsoppervlakte: 200 m2Totaal oppervlakte: 200 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 16 Foto's
Plattegrond
360 °
Video