VERKOCHT
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht VERKOCHT Smitspol 14M bedrijfsruimte in Nijkerk
TE KOOP OF TE HUUR! Een representatieve bedrijfsunit, welke nog geheel naar eigen wens is in te delen! De recent gebouwde bedrijfsunit bevindt zich op een mooie zichtlocatie aan de buitenrand van het perceel. Een luxe keuken, toilet en een groepenkast zijn al aanwezig! Eventuele verdere afbouw bij verhuur is bespreekbaar. Een aantal kenmerken van de bedrijfsunit: Volledig geïsoleerd | Overheaddeur | 3 eigen parkeerplaatsen.

Ligging
Bedrijventerrein Arkervaart is gelegen pal langs de snelweg A28 (Utrecht – Groningen). Het nieuw gebouwde bedrijfsgebouw ligt op steenworpafstand van de op- en afrit 9, parallel aan de Berencamperweg. Een perfecte zichtlocatie langs een drukke, doorgaande weg.

Indeling
Toegang middels overheaddeur en separate loopdeur. Trapopgang naar de eerste verdieping. Voorzien van een volledige verdiepingsvloer.

Vloeroppervlakte
Begane grond: 65 m²
Eerste verdieping: 65 m²

Voorzieningen
- Monolithisch afgewerkte begane grondvloer, belastbaar tot 1250 kg/m².
- Kanaalplaatvloer met cementdekvloer op verdieping van 70 mm.
- Volledig geïsoleerd.
- Groepenkast.
- Elektrisch bedienbare overheaddeur en een separate loopdeur.
- Toilet
- Luxe keuken incl. koel-vriescombinatie en vaatwasser
- Diverse stopcontacten
- 3 eigen parkeerplaatsen.
Verdere afbouw is bespreekbaar.

Bestemming
Bestemd voor bedrijven tot en met categorie 4.2.

Huurperiode
In overleg

Huurbetaling
Per maand/kwartaal vooruit.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Overige condities
HUUR: Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.
KOOP: De verkoopprijs is exclusief BTW en exclusief notariskosten voor de eigendomsoverdracht. Deze komen voor rekening van koper. Aangezien de bedrijfsunit nog niet in gebruik is genomen, is er over de koopsom geen overdrachtsbelasting verschuldigd.
+ Lees meer ›219.000 v.o.n.
Bedrijfsoppervlakte: 130 m2Totaal oppervlakte: 130 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 14 Foto's
360 °
Video