VERHUURD
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht VERHUURD Ubbeschoterweg 19 kantoorruimte in RENSWOUDE
Een grootschalig bedrijfscomplex met diverse bedrijfsruimten, kantoorruimte en een ruim buitenterrein. Totale oppervlakte ca. 6.800 m². Geschikt voor productie en/of opslag! Er is een groot verhard buitenterrein aanwezig en het complex beschikt over een gezamenlijke en een eigen oprit. Binnen 10 minuten bereikt u de snelwegen A-12 (Arnhem-Utrecht) en A-30 (Barneveld-Ede. Door de bestemmingsmogelijkheden, prachtige vrije ligging, de goede bereikbaarheid en de omvang is dit complex zeer uniek te noemen!

Ligging
Het bedrijfscomplex is gelegen op een unieke locatie in het buitengebied en dichtbij de op- en afritten van de snelwegen A-30 (richting Barneveld en Ede) en A-12 (richting Arnhem en Utrecht). Daarnaast is het centrum van Renswoude op nog geen 5 minuten afstand gelegen.

Indeling
Twee aan elkaar geschakelde bedrijfsruimten met een ruim verhard buitenterrein waardoor er voldoende manoeuvreruimte aanwezig is. Beide bedrijfsruimten beschikken over diverse overheaddeuren en beschikken over nokhoogten variërend van 5,10 tot wel 9,70 meter. Veel daken en gevels zijn gerenoveerd waarbij goede isolatie is aangebracht. In beide bedrijfsruimten is er veel daglichttoetreding, dit mede dankzij diverse (vernieuwde) lichtstraten.
Kantoorruimte: 4 kantoorkamers, kantine met luxe keuken, toiletgroep en een douche. Verdieping boven kantoorruimte welke geschikt is voor kantoor-, opslag- of showroomruimte.

Vloeroppervlakte
Bedrijfshal 1: 4.199 m² | Bedrijfshal 2: 2.252 m² | Kantoorruimte: 212 m²
Opslagruimte (boven kantoorruimte): 143 m²

Voorzieningen
De bedrijfsruimten beschikken over de volgende voorzieningen: diverse overheaddeuren, elektrische installatie (2 aansluitingen van 3x80 Ampère) met diverse elektrapunten, luchtleidingen, lichtstraten, compressor en noodaggregaat.
De kantoorruimten beschikken over de volgende voorzieningen: toiletten, douche, kantine, luxe keuken (inductiekookplaat, vaatwasser, koelkast, oven en magnetron), mechanische ventilatie, utp-aansluitingen, centrale verwarming in combinatie met radiatoren en vloerverwarming en te openen ramen.

Bestemming
Volgens het bestemmingsplan geldt de bestemming ‘Bedrijf’.

Huurperiode
In overleg, voorkeur 5 + 5 jaar.

Huurbetaling
Per maand/kwartaal vooruit.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder. Het gehuurde dient op zondagen gesloten te zijn.

Aanvaarding
In overleg.
+ Lees meer ›50 per m² / jaar


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 93 Foto's
Plattegrond
360 °
Video