Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Anthonie Fokkerstraat 61J kantoorruimte in BARNEVELD
Kantoorruimte te huur! Het betreft ca. 87 m² en is gelegen op de eerste verdieping. De kantoorruimte is voorzien van de nodige voorzieningen, waaronder een pantry, toilet, airco unit, alarminstallatie en 2-3 parkeerplaatsen voor de deur! Gelegen op het bedrijventerrein De Briellaerd waardoor de op- en afritten van de snelweg A30 binnen enkele minuten zijn te bereiken. Met de genoemde ligging en de aanwezige voorzieningen is dit de ideale plek om uw kantoor te vestigen!

Ligging
Bedrijventerrein De Briellaerd kenmerkt zich door de goede bereikbaarheid op enkele minuten rijafstand van de op- en afritten van de aangrenzende snelweg A30. Ook door de ligging nabij de rondweg Plantagelaan is dit een perfecte uitvalsbasis voor uw bedrijf.

Indeling
Entrée met meterkast en trapopgang naar de 1e verdieping, waar de kantoorruimte zich bevindt. Daarnaast is er nog een extra (vergader)ruimte aanwezig.

Vloeroppervlakte
Ca. 87 m² op de eerste verdieping

Voorzieningen
De kantoorruimte is voorzien van een systeemplafond met LED-verlichting, airco unit t.b.v. verkoeling en verwarming, pantry, radiatoren, toilet, alarminstallatie en 2-3 parkeerplaatsen.

Algemeen
Bouwjaar 2013

Bestemming
Enkelbestemming Bedrijventerrein, bedrijf tot en met categorie 2.

Huurperiode
In overleg.

Huurbetaling
Per maand/kwartaal vooruit.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.

Aanvaarding
In overleg.
+ Lees meer ›595 per maand
Kantooroppervlakte: 87 m2Totaal oppervlakte: 87 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 15 Foto's
Plattegrond