Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Dijkje 6- 8 winkelruimte in BARNEVELD
Royale en multifunctionele (winkel)ruimten, gelegen in hartje centrum van Barneveld! Door de vele raampartijen aan beide zijden zijn er goede etalage mogelijkheden. De beide (winkel)ruimten beschikken over een pantry en een toilet en hebben een totale oppervlakte van ca. 158 m². Door de ideale ligging zijn de ruimten zeer geschikt voor meerdere doeleinden. Te denken valt aan bedrijven uit de dienstverlenende sector of welzijnsinstellingen, een schoonheidssalon of de commerciële sector. Oftewel, genoeg mogelijkheden! Ook afzonderlijk te huur.

Ligging
Het Dijkje is dé verbinding tussen de Jan van Schaffelaarstraat en het Raadhuisplein/Nieuwstraat en ligt dus midden in het centrum. U vindt hier een divers aanbod van winkels, zoals Hema, Kruidvat en Blokker. Daarnaast zijn er vele horecagelegenheden. Het Dijkje is een auto- en (gedeeltelijk) fietsvrij gedeelte van het centrum. In de nabije omgeving is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid aanwezig.

Indeling
Entree winkelruimte. Toegang tot de kantoor- en opslagruimte, pantry en toilet.

Vloeroppervlakte
Dijkje 6: 80 m²
Dijkje 8: 78 m²

Voorzieningen
- Systeemplafond
- CV-ketel met convectoren
- Pantry (voorzien van boiler)
- Toilet

Algemeen
Bouwjaar 1978
Dijkje 6 --> Energielabel A++
Dijkje 8 --> Energielabel A+

Bestemming
Enkelbestemming: centrum. Geschikt voor diverse soorten detailhandel.

Huurperiode
In overleg.

Huurbetaling
Per maand/kwartaal vooruit.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.

Aanvaarding
In overleg.
+ Lees meer ›130 per m² / jaar
Winkeloppervlakte: 158 m2Totaal oppervlakte: 158 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 18 Foto's
Video