VERHUURD
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht VERHUURD Dortmundstraat 6R bedrijfsruimte in DEVENTER
Gelegen op een prachtige zichtlocatie kunnen wij in dit schitterende nieuwbouwproject 'De Kade' te Deventer een bedrijfsunit (HOEKUNIT nummer 14 met 3 parkeerplaatsen) te koop en te huur aanbieden. Het project wordt momenteel gebouwd tussen twee gerenommeerde autobedrijven op korte afstand van Woonboulevard De Snipperling en kenmerkt zich door een fraaie architectuur en geweldige buitenruimtes. De bedrijfsunit heeft een oppervlakte van ca. 170 m² (BVO en verdeeld over twee verdiepingen) en beschikt over een betonnen verdiepingsvloer die naar wens is in te delen. De bedrijfsunit wordt casco opgeleverd, waarbij extra afbouw mogelijk is.

Unit 14 (Dortmundstraat 6R) | aantal parkeerplaatsen: 3 (indexnummers: 56, 57, 58) | opp. begane grond (BVO): 85 m² | opp. verdieping (BVO) 85 m².

In aanvulling op de basis opleverstaat (zoals omschreven in de technische omschrijving van de verkoopbrochure) wordt deze bedrijfsunit voorzien van loze slangen ten behoeve van vloerverwarming.
De bouw van dit project wordt verzorgd door bouwbedrijf Bouwvallei B.V. uit Ede en is op dit moment gestart. De oplevering wordt verwacht in het vierde kwartaal van 2022.

Bedrijfsverzamelgebouw 'De Kade'
- Perfect bereikbaar
- Gelegen op een prachtige zichtlocatie
- Nabij Woonboulevard De Snipperling
- Eigen architectuur
- Parkeergelegenheid voor de deur
- Prima ontsluiting van het gebouw
- Uitstekend materiaalgebruik
- Goede isolatiewaarden

De bedrijfsunits worden onderdeel van de op te richten Vereniging van Eigenaren. De weg om de units wordt eigendom van de VVE. De verkoopprijs is exclusief BTW en exclusief notariskosten voor de eigendomsoverdracht. Deze komen voor rekening van koper. Aangezien de bedrijfsunit nog niet in gebruik is genomen, is er over de koopsom geen overdrachtsbelasting verschuldigd. Door de zeer aansprekende en bijzondere architectuur, samen met de prima ligging van dit gebouw, verzekert u zich van een fantastische werkplek en locatie van uw bedrijf. Door de duidelijke herkenbaarheid zal het voor uw klanten geen probleem zijn uw bedrijf te vinden. Neem daarbij de perfecte ligging op het bedrijventerrein 'Kloosterlanden' en u heeft de plek gevonden voor uw bedrijf. Kortom ook hier is nagedacht over het optimale gebruik van uw ruimte in dit bedrijfsverzamelgebouw.

Voorzieningen:
- Overheaddeur
- Betonnen verdiepingsvloer
- 3 eigen parkeerplaatsen
De bedrijfsunit wordt casco opgeleverd, waarbij extra afbouw mogelijk is. De investering in de afbouw zal tegen 10% worden verdisconteerd in de huurprijs.

Bestemming:
Enkelbestemming Bedrijventerrein, bestemd voor bedrijven tot en met categorie 3.1
Functieaanduiding: detailhandel volumineus.

Huurperiode:
In overleg.

Huurbetaling:
Per maand/kwartaal vooruit.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Overige condities:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.

Aanvaarding:
In overleg.
+ Lees meer ›995 per maand
Bedrijfsoppervlakte: 170 m2Totaal oppervlakte: 170 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 15 Foto's