Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Jan van Schaffelaarstraat 5 winkelruimte in BARNEVELD
Deze winkelruimte is gelegen midden in het gezellige en levendige centrum van Barneveld, met een grote diversiteit aan winkels en horecagelegenheden. De totale oppervlakte bedraagt 75 m² en is volledig op de begane grond gelegen. Goede etalagemogelijkheden dankzij de raampartij over de gehele breedte van het pand. Uiteraard beschikt het object ook over een pantry en toilet.

Ligging
De Jan van Schaffelaarstraat is een auto- en (gedeeltelijk) fietsvrij gedeelte van het centrum en vormt samen met de Langstraat het winkelhart van Barneveld. In het centrum van Barneveld vindt u een divers aanbod van winkels en horecagelegenheden. Het winkelaanbod wordt afgewisseld met bekende lokale en regionale formules. Betaald parkeren is op steenworp afstand gelegen, vrij parkeren op 5 minuten looptafstand (De Vetkamp). Daarnaast bevindt u zich binnen 10 minuten op de snelwegen A30 en A1.

Indeling
Winkelruimte met daarachter pantry en toilet.

Vloeroppervlakte
Ca. 75 m².
Frontbreedte 5,25 meter.

Voorzieningen
- Aluminium pui v.v. dubbel glas
- Parketvloer
- Designplafond met LED-verlichting
- Warmtegordijn
- Airconditioningsinstallatie
- Alarminstallatie
- Inbraakgordijn
- Toilet
- Pantry

Algemeen
Bouwjaar 1900

Bestemming
Enkelbestemming: centrum. Geschikt voor diverse soorten detailhandel.

Huurperiode
In overleg

Huurbetaling
Per maand/kwartaal vooruit.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.

Aanvaarding
In overleg.
+ Lees meer ›1.250 per maand
Winkeloppervlakte: 75 m2Totaal oppervlakte: 75 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 12 Foto's
Plattegrond
Video