Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Nijverheidsweg 48 bedrijfsruimte in BARNEVELD
Een logistiek bedrijfscomplex (voormalig koel-/vrieshuis) met vier compartimenten, een crossdock, 11 laaddocks en een overheaddeur met hellingbaan. Optioneel is er extra opslag-/buitenterrein tot ca. 8.500 m² beschikbaar. Met een vrije hoogte van 9,7 meter en een crossdock van ca. 1.000 m² is het ideaal voor logistieke doeleinden. De koel-/vriesinstallatie kan in overleg met de verhuurder weer in werking worden gesteld en de verhuurder is bereid te investeren in renovatie. Ook deelverhuur is mogelijk. Kortom, voldoende opties bespreekbaar!

Ligging
Het bedrijfsgebouw is uitstekend bereikbaar via de snelwegen A1 (Amersfoort – Apeldoorn) en de A30 (Barneveld-Ede). Het bedrijfsgebouw is gelegen nabij bedrijven zoals Pon Occasion Dealer en verschillende logistieke bedrijven.

Indeling
Er zijn 11 laaddocks aanwezig en 1 overheaddeur incl. hellingbaan. De bedrijfshallen zijn opgedeeld in vier hallen en 1 crossdock. De hallen beschikken over verlichting en koel-/vriesinstallaties (buiten werking).

Vloeroppervlakte
Crossdock: 1.015 m² | Hoogte: 4 meter
Hal 1: 560 m² | Hoogte: 9,7 meter
Hal 2: 560 m² | Hoogte: 9,7 meter
Hal 3: 560 m² | Hoogte: 9,7 meter
Hal 4: 750 m² | Hoogte: 9,7 meter
Optioneel buitenterrein tot ca. 8.500 m²

Algemeen
Bouwjaar 1980

Bestemming
Enkelbestemming Bedrijventerrein, voor Bedrijf van categorie 2-4.2

Huurperiode
In overleg.

Huurbetaling
Per maand/kwartaal vooruit.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.

Aanvaarding
In overleg.
+ Lees meer ›60 per m² / jaar
Bedrijfsoppervlakte: 3450 m2Perceeloppervlakte: 8500 m2Totaal oppervlakte: 11950 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 11 Foto's
Video