VERHUURD
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht VERHUURD Smitspol 12c bedrijfsruimte in Nijkerk
Bijzonder aanbod! Deze luxe afgebouwde bedrijfsunit wordt getypeerd door de vele pluspunten. Een luxe keuken, twee toiletten, PVC visgraatvloer, LED-verlichting, WTW- installatie, airco-unit en de overige voorzieningen zijn allemaal tot in de puntjes afgewerkt! De totale bruto oppervlakte is ca. 130 m². Daarnaast zijn de op- en afritten van de snelweg A28, BP Express en de McDonald’s op nog geen 5 minuten afstand te bereiken. Kortom, genoeg voordelen!

Ligging
Bedrijventerrein Arkervaart is gelegen pal langs de snelweg A28 (Utrecht – Groningen). Het bedrijfsgebouw ligt op steenworpafstand van de op- en afrit 9, parallel aan de Berencamperweg. Een perfecte zichtlocatie langs een drukke, doorgaande weg.

Indeling
Toegang middels overheaddeur en loopdeur. Entrée naar de bedrijfsruimte en toilet. Trapopgang naar de verdieping. Toilet, opslag- en techniekruimte. Daarnaast is er nog een keuken op de verdieping aanwezig.

Vloeroppervlakte
Begane grond (BVO): 65 m² | Verdieping (BVO): 65 m²

Voorzieningen
- 3 eigen parkeerplaatsen met mantelbuis naar de parkeerplaats (t.b.v. een laadpaal)
- Verdieping met een plafond airco-unit (verkoelen en verwarmen) en voorbereidingen voor een airco-unit op de begane grond
- Keuken op de verdieping incl. koel-vries combinatie, boiler en een vaatwasser
- Vloerverwarming op begane grond en de verdieping
- Toilet met fonteintje op begane grond en verdieping
- UTP-aansluitingen
- Draai-/ kiepramen op de verdieping
- Mechanische afzuiging

Algemeen
Bouwjaar 2021

Bestemming
Bestemd voor bedrijven tot en met categorie 4.2.

Huurperiode
In overleg, voorkeur 5 + 5 jaar.

Huurbetaling
Per maand/kwartaal vooruit.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.

Aanvaarding
In overleg.
+ Lees meer › Prijs op aanvraag
Bedrijfsoppervlakte: 130 m2Totaal oppervlakte: 130 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 24 Foto's
Plattegrond
360 °
Video