Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Verlengde Parallelweg 409 bedrijfsruimte in BARNEVELD
Ontdek deze luxe en duurzame bedrijfsunit gelegen in het nieuwbouwproject Veste Parallel te Barneveld! Deze bedrijfsunit biedt een luxe afwerking met hoogwaardige voorzieningen, waaronder een systeemplafond met LED-verlichting, een efficiënte warmtepomp en vloerverwarming op zowel de begane grond als de verdieping. Tevens is er een toilet en een luxe pantry beschikbaar, en er zijn voorbereidingen getroffen voor het creëren van een vergaderruimte. Kortom, een luxe en duurzame bedrijfsunit aan Verlengde Parallelweg 4-9 te Barneveld!

Ligging
Het bedrijfsverzamelgebouw is op alle vlakken een zeer gunstig gelegen locatie te noemen. Station Noord, Transferium en de op- en afritten van de rijkswegen A1 en A30 zijn op twee kilometer afstand bereikbaar. Naast dat het een UITSTEKENDE locatie betreft, bevindt het bedrijfsverzamelgebouw zich op
een zeer bedrijvig bedrijventerrein genoemd 'De Harselaar'.

Indeling
Toegang middels loopdeur en overheaddeur. Aparte entree met toegang naar de verdieping. Toilet op de begane grond. Via de trapopgang naar de eerste verdieping welke beschikt over een luxe pantry, toilet en een opslagruimte. Daarnaast zijn er voorbereidingen getroffen voor de afbouw van een vergaderruimte op de verdieping.

Vloeroppervlakte
Begane grond: ca. 105 m² BVO / Verdieping: ca. 105 m² BVO

Voorzieningen
Begane grond: LED-verlichting, overheaddeur, uitstortgootsteen/wasbak, toilet, wit gespoten plafond en wanden.
Verdieping: Systeemplafond met LED-verlichting, pvc vloer, wand voor scheiding van hal en trapgat, toilet en pantry incl. gootsteen, afzuiging, vaatwasser en kookplaat. Daarnaast zijn er voorbereidingen getroffen voor het afbouwen van een eventuele vergaderruimte. Dit is in overleg realiseerbaar.
Installaties: Warmtepomp, vloerverwarming begane grond en verdieping en zonnepanelen.

Algemeen
Bouwjaar 2023

Bestemming
Bestemd als Bedrijventerrein voor bedrijven van categorie 3.1 tot en met categorie 4.2. Huurder dient zelf onderzoek te doen of vestiging van zijn bedrijf is toegestaan. Het volledige bestemmingsplan is op aanvraag beschikbaar.

Huurbetaling
Per maand/kwartaal vooruit.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.

Aanvaarding
In overleg.
+ Lees meer ›125 per m² / jaar
Bedrijfsoppervlakte: 210 m2Totaal oppervlakte: 210 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 11 Foto's
Plattegrond
Video