VERKOCHT
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht VERKOCHT Anthonie Fokkerstraat 57W kantoorruimte in BARNEVELD
Uniek aanbod! Dit architectonisch, geschakeld bedrijfsgebouw is omgeven door het groen en ligt strak langs de A-30 (Ede-Barneveld) met perfecte aansluiting op de A-1 en A-12. Een gebouw met een mooie combinatie van bedrijfsruimte, kantoorruimte en showroom met een totale oppervlakte (VVO) van 660 m². Het bedrijfsgebouw beschikt over een energielabel A++, diverse parkeerplaatsen op eigen terrein, is geheel voorzien van vloerverwarming en heeft een hoogwaardige uitstraling! Het gebouw grenst aan de rug van een bedrijfsverzamelgebouw. Daardoor heeft u veel privacy en een uniek vrij uitzicht.

Ligging
Het geschakelde bedrijfsgebouw is gesitueerd op het representatieve bedrijventerrein ‘De Briellaerd’. Dit bedrijventerrein wordt gekenmerkt door een grote diversiteit aan branches. Het bedrijventerrein is goed bereikbaar en gelegen nabij de centrale voorzieningen. De op- en afritten van de A30 (richting Ede/Barneveld) zijn uitstekend te bereiken.

Indeling
Geschakeld bedrijfsgebouw, welke toegang geeft via de overheaddeur en de dubbele toegangsdeuren. De showroom beschikt over een toilet en wee openslaande deuren naar het buitenterrein. Mede dankzij de vele raampartijen treedt er veel daglicht naar binnen. Op de begane grond bevindt zich naast de showroom het magazijngedeelte. Het magazijngedeelte beschikt over een overheaddeur, lichtstraten en twee toiletten. De verdieping is via verschillende trapopgangen te bereiken en in het magazijn is een sparing in de verdiepingsvloer aanwezig, welke afgescheiden wordt middels een overheaddeur.
Aan de achterzijde van het pand bevinden zich de kantoor- en kantine ruimte.

Vloeroppervlakte
Begane grond: ca. 193 m² bedrijfsruimte en ca. 146 m² showroom/kantoorruimte.
Verdieping: ca. 60 m² bedrijfsruimte en ca. 262 m² showroom/kantoorruimte.

Voorzieningen
Het geschakelde bedrijfsgebouw beschikt over de volgende voorzieningen: alarminstallatie, camerabewaking, pellet kachel in combinatie met vloerverwarming, split airco unit, elektrische installatie, drie toiletten, sparing in de verdiepingsvloer, overheaddeur, LED-verlichting, draai-/ kiepramen, keuken incl. vaatwasser, koelkast en boiler.

Algemeen
Bouwjaar 2020 | Energielabel A++ | De verlichting in de showroom zijn ter overname bespreekbaar.

Bestemming
Enkelbestemming Bedrijventerrein, bedrijf tot en met categorie 2 en specifieke vorm van detailhandel: Webwinkel A. Met daaraan ondergeschikt productie gebonden detailhandel met uitzondering van detailhandel in voedings- en genotmiddelen.

Aanvaarding
In overleg.
+ Lees meer ›895.000 k.k.
Kantooroppervlakte: 408 m2Totaal oppervlakte: 408 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 57 Foto's
Plattegrond
360 °
Video