Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Langstraat 47 winkelruimte in BARNEVELD
Voor de liefhebber! Wanneer u één blik op het pand werpt, vallen gelijk de karakteristieke elementen op, een echte kanshebber! Het pand ligt aan één van de levendigste straten midden in het centrum van Barneveld. Daarnaast is het pand een voormalig bankgebouw en gebouwd omstreeks 1900 en door de gemeente toegezegd als een Gemeentelijk Monument. Het pand heeft een totale oppervlakte van ca. 400 m² en is geheel naar eigen wens in te delen. Kortom; genoeg mogelijkheden aanwezig!

Ligging
Dit unieke pand ligt midden in het centrum van Barneveld. Vele voorzieningen zoals: supermarkt, winkels, restaurants e.d. zijn op loopafstand bereikbaar. Op een steenworp afstand zijn meerdere betaalde parkeermogelijkheden gelegen (Torenplein, Achterdorpsstraat en Gowthorpeplein). Daarnaast bevindt u zich binnen 10 minuten op de snelwegen A30 en A1.

Indeling
Entree middels dubbele deuren. Begane grond beschikt over ca. 207 m² winkel-/kantoorruimte. Aan de achterzijde van het pand bevindt zich de toilet. Trapopgang naar de verdieping. Hier bevinden zich meerdere kamers. Op de tweede verdieping is ca. 75 m² opslagruimte aanwezig. Hier bevindt zich tevens de ruimte naar de brandtrap.

Vloeroppervlakte
Begane grond: ca. 207 m²
1e Verdieping: ca. 105 m²
2e Verdieping: ca. 75 m²
Souterrain: ca. 9 m²

Voorzieningen
- Toilet (begane grond)
- Frondbreedte ca. 8,25 m breed
- Glas-in-lood raampartijen aan de voorzijde van het pand
- Diverse elektrapunten

Algemeen
Bouwjaar 1909

Het pand beschikt over twee huisnummers. Het pand biedt u de mogelijkheid om op de verdieping één of twee appartementen te realiseren. De vergunning hiervoor is nog niet aanwezig. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Bestemming
Bestemmingsplan “Barneveld-Centrum” met de enkelbestemming “Centrum”. De winkel-/kantoorruimte is o.a. geschikt voor detailhandel en heeft tevens de functieaanduidingen bedrijf van categorie A en Gezondheidszorg. Dankzij de bestemming ‘Centrum’ is het ook mogelijk om dit pand als woning te gebruiken.

Aanvaarding
In overleg.
+ Lees meer ›780.000 k.k.
Winkeloppervlakte: 400 m2Totaal oppervlakte: 400 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 38 Foto's
Plattegrond
360 °
Video