Terug naar overzicht
Terug naar overzicht De Kleine Munt 11 EENGEZINSWONING in KOOTWIJKERBROEK
Werkelijk genieten als u bij deze fraaie twee-onder-een-kapwoning zult wonen. Aan de achterzijde heeft de woning namelijk een vrije ligging. De tweekapper is voorzien van een berging, echter is er een mogelijkheid voor een garage.

De woning wordt gasloos gebouwd, verwarmd door een warmtepomp en standaard voorzien van zonnepanelen. Hier bent u klaar voor de toekomst! Daarnaast is de woning ook uitstekend geïsoleerd.

Bij deze tweekapper kunnen uw dromen werkelijkheid worden, u kunt de woning naar eigen wens indelen en afwerken! Ziet u uzelf hier al wonen?

De woning wordt in nieuwbouwwijk 'Oostbroek' gerealiseerd. De nieuwste wijk in Kootwijkerbroek. De wijk voegt in totaal ruim 100 woningen toe in Kootwijkerbroek. Qua woningtypologieën is een mix bedacht van zoal vrijstaande woningen, seniorenwoningen en starterswoningen. Door de diversiteit worden alle doelgroepen bediend. De wijk wordt in samenwerking met de gemeente, de woningstichting en een andere ontwikkelaar gerealiseerd. De materialisatie van de grondgebonden woningen is zorgvuldig gekozen. Door de verschillende gevelstenen wordt het een gevarieerde wijk.

Wonen in nieuwbouwwijk 'Oostbroek' betekent wonen nabij alle voorzieningen zoals de supermarkt, slager, bakker, scholen en andere openbare voorzieningen. Ook zijn de uitvalswegen waaronder de A1 en de A30 met enkele minuten te bereiken. Kortom; een centrale ligging!

Nog enkele woningen en bouwkavels beschikbaar! Voor meer informatie zie de projectwebsite https://www.nieuwbouwkootwijkerbroek.nl.

Beschikbare woningen:
• (senioren) hoekwoningen vanaf €399.950,- VON
• twee-onder-één-kapwoningen vanaf €539.950,- VON
• vrijstaande woningen vanaf €749.950,- VON
• bouwkavels vanaf € 350.000,- VON
Er zijn nog enkele woningen en bouwkavels beschikbaar.

Heeft u interesse of vragen over het nieuwbouwproject? Kijk op https://www.nieuwbouwkootwijkerbroek.nl of neem contact met ons op!
+ Lees meer ›594.950 v.o.n.
Perceeloppervlakte: 338 m2Inhoud: 617 m3Woonoppervlakte: 151 m2Bouwjaar: 2024


Wilt u meer informatie over deze woning?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 11 Foto's