Onder optie
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Onder optie De Kleine Munt 11 EENGEZINSWONING in KOOTWIJKERBROEK
Werkelijk genieten als u bij deze fraaie twee-onder-één-kapwoning zult wonen. Aan de achterzijde heeft de woning namelijk een vrije ligging. Dit betekent elke dag met een glimlach thuiskomen. De tweekapper is voorzien van een berging. Het is mogelijk om een garage te realiseren.

Verder wordt de woning gasloos gebouwd, verwarmd door een warmtepomp en standaard voorzien van zonnepanelen. Hier bent u klaar voor de toekomst! Daarnaast is de woning ook uitstekend geïsoleerd.

Bij deze tweekapper kunnen uw dromen werkelijkheid worden, u kunt de woning naar eigen wens indelen en afwerken! Ziet u uzelf hier al wonen?

De woning wordt in nieuwbouwwijk 'Oostbroek' gerealiseerd. De nieuwste wijk in Kootwijkerbroek. De wijk voegt in totaal ruim 100 woningen toe in Kootwijkerbroek. Qua woningtypologieën is een mix bedacht van zoal vrijstaande woningen, seniorenwoningen en starterswoningen. Door de diversiteit worden alle doelgroepen bediend. De wijk wordt in samenwerking met de gemeente, de woningstichting en een andere ontwikkelaar gerealiseerd. De materialisatie van de grondgebonden woningen is zorgvuldig gekozen. Door de verschillende gevelstenen wordt het een gevarieerde wijk.

Wonen in nieuwbouwwijk 'Oostbroek' betekent wonen nabij alle voorzieningen zoals de supermarkt, slager, bakker, scholen en andere openbare voorzieningen. Ook zijn de uitvalswegen waaronder de A1 en de A30 met enkele minuten te bereiken. Kortom; een centrale ligging!
+ Lees meer ›594.950 v.o.n.
Perceeloppervlakte: 338 m2Inhoud: 617 m3Woonoppervlakte: 161 m2Bouwjaar: 2024


Wilt u meer informatie over deze woning?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 12 Foto's
Video