Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Rijksstraatweg 4B bouwgrond in LEERSUM
Realiseer uw droomwoning!
Een prachtige bouwkavel op een goede locatie, nabij uitvalswegen en omzoomd door bosrijke omgeving! Hier hebt u de mogelijkheid om uw woondroom werkelijkheid te laten worden. Op de kavel mag een vrijstaande woning met bijgebouw gebouwd worden.

Bouwkavel:
- Kavelgrootte: 1.396 m²
- Bouwvlak 18x10 meter
- De inhoud van de woning mag maximaal 800 m³ bedragen
- De woning mag worden voorzien van een extern bijgebouw (80 m²) grenzend aan de parkeerplaatsen.
x Er mogen ter plaatse van de aanduiding "bijgebouwen" behorende bouwwerken worden gebouwd met een maximum
goot- en bouwhoogte van 3m en 6m;
- De nutsvoorzieningen (water en riolering) dienen door koper worden aangelegd. De hoofdaansluiting elektra is reeds aanwezig
- Op de kavel zijn nog een aantal opstallen aanwezig. Op de opstallen bevindt zich geen asbest. De kosten voor het slopen van de huidige opstallen zijn voor rekening van de koper

Algemeen:
De stedenbouwkundige visie achter dit totale plan is om een boerenerf te creëren. Er komen 5 algemene parkeerplaatsen die bestemd zijn voor de nieuw te bouwen woningen (Rijksstraatweg 4A en Rijksstraatweg 4B). De aangrenzende huizen (nr. 2 en 4) houden recht van overpad op de bestaande oprit.

Omgeving:
De kavel is gelegen in een bosrijke omgeving. Op loopafstand vindt u Landgoed Zuylenstein, het historische Amerongen en Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Daarnaast zijn ook uitvalswegen zoals A12 en A30 met enkele minuten te bereiken. Kortom; een perfecte locatie!
+ Lees meer ›625.000 k.k.


Wilt u meer informatie over deze woning?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 11 Foto's