Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Stroeerschoolweg 17A EENGEZINSWONING in STROE
Uniek aanbod! Altijd al de droom gehad om een (casco) vrijstaande woning in het buitengebied van Stroe te kopen? Dan is hier uw kans! De woning met bijgebouw heeft een perceel van maar liefst 1.309 m²! Begint hier uw droomavontuur?

De vrijstaande woning met bijgebouw bevindt zich in een groene, landelijke en rustgevende woonomgeving en biedt u de mogelijkheid om uw ultieme droomhuis te realiseren. De woning en het bijgebouw worden casco opgeleverd, wat betekent dat u hier de vrijheid heeft om de woning en het bijgebouw naar eigen wens af te bouwen.

Begane grond
De woning is ingedeeld in een begane grond en eerste verdieping. Allereerst komt u in de hal met een aparte ruimte voor het toilet en de meterkast. Daarnaast is er een bijkeuken aanwezig met toegang tot de tuin. Daarna kunt u doorlopen naar de woonkamer en de keuken. Deze ruimtes hebben een fijne maatvoering en kunnen naar wens ingedeeld worden. Beide ruimtes zijn voorzien van veel raampartijen en dubbele deuren naar buiten wat zorgt voor veel licht in de woning en een fijn uitzicht over de omgeving.

1e verdieping
De eerste verdieping is verdeeld in twee slaapkamers en de badkamer met een Velux dakraam. De badkamer kan nog naar eigen wens gecreëerd worden. Aan de achterzijde van de woning is het mogelijk om nog een slaapkamer of kantoor te maken. Verder heeft de overloop twee grote Velux dakramen.

Buitenom | Bijgebouw
Bij deze woning hoort ook een riant casco bijgebouw dat, net als de woning zelf, naar eigen inzicht kan worden afgebouwd. Buitenom kunt u nog eens extra genieten van de vrijheid die deze locatie heeft!
Het is mogelijk om uw eigen tuin rondom te woning realiseren. Van weelderige bloementuinen tot diverse zithoeken, dit is de ruimte waar u optimaal van het buitenleven kan genieten.

Het is daarnaast ook mogelijk om de woning te laten afbouwen door de eigenaar. Onze makelaar kan u meer informeren over de inhoud van het afbouwpakket.

Kortom: Een echte buitenkans om op deze locatie uw droom waar te maken!

Bijzonderheden
- Landelijk gelegen, maar nabij het centrum van Stroe
- Perceel oppervlakte van 1.309 m²
- Gasloos gebouwd
- Volledig onderhoudsarm uitgevoerd met kunststof kozijnen en daklijsten
- Indien gewenst kan de woning ook levensloopbestendig ingedeeld worden
- Royale tuin mogelijk
- Riant bijgebouw (96 m²) nog af te bouwen naar wens
- De toegangsweg wordt geasfalteerd, nadat de nuts leidingen in de woning zijn aangebracht
- Op korte afstand gelegen van de dorpen Barneveld en Kootwijkerbroek én diverse uitvalswegen
- Diverse natuurgebieden in de buurt
+ Lees meer ›795.000 v.o.n.
Perceeloppervlakte: 1309 m2Inhoud: 530 m3Woonoppervlakte: 144 m2Bouwjaar: 2023


Wilt u meer informatie over deze woning?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 28 Foto's
Plattegrond
Video