VERKOCHT
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht VERKOCHT Valkseweg 90 EENGEZINSWONING in BARNEVELD
Het biedingstermijn van deze woning is verlopen en er kan geen bod meer op de woning uitgebracht worden.

Een vrijstaande woning met drie slaapkamers die u veel mogelijkheden biedt! Achter de woning bevindt zich een ruime schuur van 187 m², ideaal voor hobbyklussers of ZZP'ers. De woning dient gemoderniseerd te worden maar biedt vele mogelijkheden. U kunt de woning geheel naar eigen behoeften en wensen inrichten!

Woonkamer:
In deze woonkamer valt er veel daglicht naar binnen dankzij de meerdere, grote raampartijen. Daarnaast bevindt zich in de woonkamer een gaskachel en een vaste kast. De ruimte kan geheel naar eigen wens ingedeeld worden.

Keuken:
Momenteel staat hier een eenvoudig keukenblok opgesteld. De ruimte leent zich echter ook voor het plaatsen van een nieuwe keuken, geheel naar eigen wens en smaak. De keuken is voorzien van een geiser en een gaskachel.
Kortom; een plek met veel mogelijkheden! Vanuit de keuken bereikt u de bijkeuken die u toegang geeft tot de tuin.

Hal
In de hal bevindt zich het toilet en een praktische kelderkast. Vanuit de hal krijgt u toegang tot de woonkamer en de keuken.

Eerste verdieping:
Middels een vaste trap komen we op de eerste verdieping. De woning beschikt over drie slaapkamers die zich allemaal op deze verdieping bevinden. Twee slaapkamers zijn voorzien van een vaste kast. Eén van deze kamers beschikt tevens over een deur naar het balkon. Op de overloop bevindt zich een mobiele douchecabine en vanaf de overloop krijgt u toegang tot de zolder.

Tuin:
De tuin rondom is aan de voorzijde aangelegd met gazon, bestrating en diverse beplanting. Achter de woning bevindt zich bestrating waar u een terras kunt realiseren en een gezellige zithoek kunt creëren. Verder vindt u achter de woning een zeer ruime schuur van 187 m² met een zolder van 34 m². Ideaal voor hobbyklussers of ZZP'ers.

Woonomgeving:
De woning is gelegen op een mooie plek aan de Valkseweg. Voor de woning heeft u de mogelijkheid voor het parkeren van uw auto. Verder zijn de openbare voorzieningen waaronder supermarkten, scholen, het dorpscentrum van Barneveld en andere voorzieningen op korte afstand te bereiken. Wat ook goed is om te weten, op loopafstand zijn een bushalte en tevens het station Barnveld-Zuid te vinden, ideaal!

Algemeen:
- Energielabel G
+ Lees meer › Prijs op aanvraag
Perceeloppervlakte: 770 m2Inhoud: 336 m3Woonoppervlakte: 82 m2Bouwjaar: 1957


Wilt u meer informatie over deze woning?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 43 Foto's
Plattegrond
360 °
Video