Toon zoekfilter
Toon resultatenuitgebreid zoeken
 
 

1 april 2017

open huizen dag


Tijdens de Open Huizen Dag kunt u tussen 11:00 en 15:00 uur zonder afspraak en geheel vrijblijvend bezichtigen! Dat is niet alleen leuk, maar ook slim!


U kunt namelijk alle woningen waar u mogelijk interesse in heeft geheel vrijblijvend eens vanbinnen bekijken. Zie het als een speeddate. U krijgt binnen korte tijd en op uw eigen manier een goede indruk van de woning, de buurt en de sfeer. De bewoner van het huis is zelf aanwezig, zodat u naar zijn ervaring kunt vragen.


Wordt u daadwerkelijk verliefd op een woning? Maak dan na de Open Huizen Dag snel een afspraak bij Westeneng Makelaardij voor een eventuele tweede bezichtiging.

  1. Via onderstaande link ziet u welke woningen deelnemen. Maak een lijstje met de woningen die voor u in aanmerking komen. We raden u aan om een wensenlijstje op te stellen. Neem hierin zaken als de maximale afstand woon-werkverkeer mee, maar ook het type woning waar u naar op zoek bent, het aantal slaapkamers, enz.
  2. Als u weet welke woningen u wilt bezoeken, stippel dan een handige route uit. Zorg ook dat u van tevoren weet wat u te weten wilt komen over de woningen. Zo voorkomt u dat u achteraf nog vragen heeft
  3. Tijdens het bezoek: maak gebruik van het feit dat bewoners zelf thuis zijn en stel de vragen die u voorbereid hebt.
  4. Heeft het huis uw hart gestolen? Neem dan snel contact op met ons kantoor!

En, wij hebben weer een leuke actie! Koopt u naar aanleiding van de Open Huzien Dag een woning, dan ontvangt u een tegoedbon voor een lunch en een cadeaubon om te besteden bij de Espeterhoeve!