Toon zoekfilter
Toon resultatenuitgebreid zoeken
 
 
ruim vijf
decennia
ervaring


dat is westeneng.

Dé makelaar van Barneveld!


Een familiebedrijf met bijna 60 jaar ervaring.


De grondlegger van Westeneng Makelaardij - Henk Westeneng sr. - was oorspronkelijk
boekhouder, die zijn makelaarsdiploma haalde in 1961.


Dat is dus het officiële startjaar van Westeneng Makelaardij. In 1978 komt zoon Jan in dienst. In eerste instantie ook als boekhouder, maar ook hij besluit in 1986 op te gaan voor zijn makelaarsdiploma. In 1992 wordt het bedrijf gesplitst in Westeneng Makelaardij en Westeneng Accountants & Adviseurs. Ieder zijn vak.


Drie generaties
westeneng


De afgelopen jaren heeft Westeneng Makelaardij zich steeds verder ontwikkeld tot dé makelaar van Barneveld. De dienstverlening is geprofessionaliseerd, het kantoor volledig vernieuwd. Het team is bovendien flink uitgebreid: inmiddels zijn er elf medewerkers. Inmiddels heeft ook de derde generatie zijn intrede gedaan in het bedrijf, met zoon Henk Westeneng jr. en schoonzoon Martijn Cluistra."Jarenlange ervaring en marktkennis, klantgerichtheid
en een persoonlijke benadering. Het zijn de
familietrekjes die u in ons gehele team herkent."


De herkenbare trekken van
het familiebedrijf


Als je van vader op zoon in hetzelfde bedrijf werkt, dan krijgt dat bedrijf een heel eigen karakter. Bij ons is dat een persoonlijke benadering van de klant, en een grote toegankelijkheid. De servicegerichtheid zit ons als het ware in de genen gebakken. En dat karakter is zo sterk, dat iedereen die ons team komt versterken, zich daar vanzelf in voegt. Tot grote tevredenheid van onze klanten, die daar ook geen doekjes om winden.


Wilt u persoonlijk kennis maken? Neem contact op!