Verkoop uw woning met Westeneng
Download het stappenplan
Toon zoekfilter
Toon resultatenuitgebreid zoeken
 
 
ruim zes
decennia
ervaring


dat is westeneng.

Dé makelaar van Barneveld!


Een familiebedrijf met 60 jaar ervaring.


De grondlegger van Westeneng Makelaardij - Henk Westeneng sr. - was oorspronkelijk
boekhouder, die zijn makelaarsdiploma haalde in 1961.


Dat is dus het officiële startjaar van Westeneng Makelaardij. In 1978 komt zoon Jan in dienst. In eerste instantie ook als boekhouder, maar ook hij besluit in 1987 op te gaan voor zijn makelaarsdiploma. In 1992 wordt het bedrijf gesplitst in Westeneng Makelaardij en Westeneng Accountants & Adviseurs. Ieder zijn vak.


Drie generaties
westeneng


De afgelopen jaren heeft Westeneng Makelaardij zich steeds verder ontwikkeld tot dé makelaar van Barneveld. De dienstverlening is geprofessionaliseerd, het kantoor volledig vernieuwd. Het team is bovendien flink uitgebreid: inmiddels zijn er tien medewerkers. En ook de derde generatie heeft  zijn intrede gedaan in het bedrijf, met zoon Henk Westeneng jr. en schoonzoon Martijn Cluistra."Jarenlange ervaring en marktkennis, klantgerichtheid en een persoonlijke benadering. Het zijn de familietrekjes die u in ons gehele team herkent."


De herkenbare trekken van
het familiebedrijf


Als je van vader op zoon in hetzelfde bedrijf werkt, dan krijgt dat bedrijf een heel eigen karakter. Bij ons is dat een persoonlijke benadering van de klant, en een grote toegankelijkheid. De servicegerichtheid zit ons als het ware in de genen gebakken. En dat karakter is zo sterk, dat iedereen die ons team komt versterken, zich daar vanzelf in voegt. Tot grote tevredenheid van onze klanten, die daar ook geen doekjes om winden.


Wilt u persoonlijk kennis maken? Neem contact op!