Verkoop uw woning met Westeneng
Download het stappenplan
Toon zoekfilter
Toon resultatenuitgebreid zoeken
 
 

aankoop woningen


Wij weten de weg in Barneveld

Huis kopen in Barneveld? Neem uw eigen makelaar mee!

Een makelaar aan úw zijde tijdens de koop.


Een huis kopen is geen kleinigheid. Bezichtigen, onderhandelen, een overeenkomst sluiten... het zijn best complexe zaken die u waarschijnlijk maar een paar keer in uw leven meemaakt. En u wilt natuurlijk binnen uw budget de beste keuze maken. Daarom is het goed iemand aan uw zijde te hebben die bijna dagelijks met dit bijltje hakt. Wij helpen u een verstandige beslissing te nemen en snel tot een goede aankoop van uw droomhuis te komen. Als aankoopmakelaar staan we helemaal aan uw kant.


Voor onze aankoopbegeleiding betaalt u een vaste, vooraf vastgestelde fee. Een zoekopdracht in Woningmatch is echter nog geheel gratis. Wanneer u als zoeker ingeschreven staat, bent u altijd als eerste op de hoogte van het aanbod.

Stel, u hebt uw droomwoning gevonden welke niet te koop wordt aangeboden via ons kantoor en u
wilt het kopen.


Wat doen wij dan voor u?

1 Oriëntatie


In welke prijsklasse kunt u zoeken? En met welke
bijkomende kosten moet u rekening houden? Wij helpen u
het antwoord te vinden op deze vragen.

2 bezichtiging


Bent u eenmaal uw droomwoning op het spoor, dan wilt u natuurlijk graag verder. De bezichtiging van de woning vraagt om een objectieve blik en technisch inzicht. Terwijl u misschien al droomt over de inrichting van de woonkamer, blijven wij heel nuchter. Wij kijken altijd met de kennis van een makelaar. Na afloop bespreken we uw en onze bevindingen en trekken we onze conclusies. Daarbij zullen we u helpen goed na te denken over de het huis.

3 de aankoop


Geeft de bezichtiging reden tot een bod? Dan voeren wij namens u de gesprekken met de eigenaar. Als experts in de woningmarkt zijn we een goede onderhandelingspartner voor de verkopende partij, die in de meeste gevallen ook zélf ondersteund wordt door een makelaar. We onderhandelen scherp, en niet geleid door emoties. Zo kunnen we vaak grote besparingen realiseren. Als de deal rond is, controleren we samen met u de concept-koopovereenkomst en doen we waar nodig suggesties voor aanpassingen. Aansluitend begeleiden we u bij de overdracht, net zo lang tot u de woning zorgeloos kunt betrekken. 

4 overdracht


Voordat de overdracht plaatsvindt, controleren wij
alle notariële stukken voor u. Is alles in orde, dan kan
de officiële overdracht plaatsvinden, bij de notaris.

Gefeliciteerd!
u bent de trotse
eigenaar van uw
nieuwe woning.


wij wensen u veel
woonplezier!