Verkoop uw woning met Westeneng
Download het stappenplan
Toon zoekfilter
Toon resultatenuitgebreid zoeken
 
 

ervaring verkopers

Arjan en Dianne Morren wilden graag terug naar hun roots: Wekerom. Nadat ze een woning in Wekerom hadden gevonden die hun interesse had, besloten ze hun eigen woning aan de Jan van der Heydenstraat in Kootwijkerbroek te verkopen. Door een aanbeveling van een familielid kwamen ze in contact met Westeneng Makelaardij.
 
"Het gehele verkoopproces is ons erg meegevallen, mede dankzij de korte lijnen en snelle reacties van het kantoor. Westeneng heeft het hele proces ook op papier uitgewerkt, waardoor we goed geïnformeerd waren en terug konden vinden wat we konden verwachten.”
 
“Wat we erg leuk vonden aan Westeneng is hun actieve inzet op sociale media. Ze plaatsten een video van onze woning, wat uiteindelijk van grote waarde bleek te zijn. Op deze manier zijn de kopers in aanraking gekomen met onze woning.”
 
“We zouden Westeneng zeker aanbevelen!”


ervaring kopers

Dick en Corinda waren al een tijdje op zoek naar een ruimere woning in Kootwijkerbroek. Ze hielden de huizenmarkt nauwlettend in de gaten, maar het aanbod was erg beperkt.


Ze werden getipt door een kennis die een sneak peak van de woning aan de Jan van der Heydenstraat voorbij zag komen op sociale media. De woning stond nog niet online, maar Dick en Corinda aarzelden geen moment en namen dezelfde dag nog contact op met kantoor om een bezichtiging te plannen. Al snel konden ze langskomen voor de bezichtiging en dezelfde avond brachten ze een bod uit. Een dag later ontvingen ze een reactie en nog diezelfde middag was de aankoop een feit.


"Het aankoopproces verliep erg snel, de makelaar was erg spontaan en behulpzaam."